NASZ PATRONAT. PODKARPACKI BAZAREK. Lokalne smaki i piękne rękodzieło wygrywają z niepogodą (FOTORELACJA)
BOGUCHWAŁA / PODKARPACIE. Wczoraj 18 listopada odbył się kolejny jubileuszowy Podkarpacki Bazarek zainicjowany i zorganizowany pierwszy raz w listopadzie 2021 roku przez Podkarpacki Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Boguchwale. Przez te 2 lata działalności bazarku udało się w dużym stopniu skrócić tzw. drogę Od Pola do Stołu i wypromować nie tylko lokalną zdrową żywność pochodzącą bezpośrednio od rolników i producentów, ale także oryginalne rękodzieło.
Na Podkarpackim Bazarku urok zimowej aury splatał się wczoraj z radosną atmosferą. Klienci mogli znaleźć produkty żywnościowe najwyższej jakości, ręcznie robione ozdoby, i niepowtarzalne pomysły na zbliżające się święta.
Cechą charakterystyczną Podkarpackiego Bazarku są stoiska, które regularnie wystawiają swoje wyselekcjonowane najlepsze produkty a klienci znają doskonale ich smak i jakość. Jednak za każdym razem pojawia się też ktoś z czymś zupełnie nowym i zaskakującym. Nie każdy bazarek jest taki sam, ale za każdym razem kliencji wychodza z niego z satysfakcja i pewnością, że ich czas i pieniądze zostały dobrze spożytkowane.
źródło: materiały własne / PODR w Boguchwale
zdjęcia: materiały własne
19-11-2023
Udostępnij ten artykuł znajomym:
Udostępnij
Napisz komentarz przez Facebook
Tagi: bazarek, Boguchwała, chleb, do, ekologiczne, lokalne, miód, od, podkarpacie, Podkarpacki, podr, Pola, produkty, rolnicy, ser, sprzedaż bezpośrednia, stołu, urodziny, wędliny, zioła
lub zaloguj się aby dodać komentarz
Zaloguj się aby dodać komentarz